Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Habitacions

Amb vistes, lluminoses i equipades

  • Habitació doble - Hotel Can Miquel

Habitacions dobles

Totes les nostres habitacions són dobles convertibles en triples, lluminoses, disposen d’una terrassa amb taula i cadires, i bany complet. Estan equipades amb televisió, climatització i nevera.

Habitacions superiors

Les habitacions superiors són dobles convertibles en familiars, amb capacitat fins a 4 persones, més espaioses i lluminoses. Tenen terrassa amb vistes a la piscina i als turons que formen part del massís del Montgrí. Estan equipades amb televisió, climatització i nevera.

  • Habitacions amb jardí privat
  • Habitacions amb accés al jardí

Habitacions amb jardí

Disposem de dues habitacions comunicables entre elles, ambdues amb jardí privat també comunicable. Són habitacions dobles amb possibilitat d’un tercer llit, amb bany complet amb plat de dutxa. Estan equipades amb televisió, climatització i nevera.

Habitacions adaptades

Les habitacions adaptades per a gent amb mobilitat reduïda estan a la planta baixa. Són totes lluminoses i amb terrassa. Tenen plat de dutxa i estan equipades amb televisió, climatització i nevera.

Descans, mar, gastronomia, família, Costa Brava…

Can Miquel som tot això i molt més. A l’Hotel, el Restaurant i la Brasa de Can Miquel treballem per a fer la teva estada agradable i familiar. Vine a conèixer-nos!